Class lecture slides

10:30 – Rebecca’s Kindergarten Classroom Discussion (15 min)

  • Debrief field trip
  • Discussion about George Jay School Visit.

10:45 – Multimedia Learning & Dual Coding Theory (10 min)

10:55 – Discuss Youtube, Teachertube, Flipping the classroom as resources (10 min)

11:05 – Screen capture with Screencastify and/or Jing (45 min)

11:50 – Break (10 min)

12:00 – Audio Recording & Editing with Audacity (50 min)

12:50 – Lab / Blogging time (30 min)